Poradna Pioneer MVH-350BT

Autor: | Vloženo: 26.02.2013 000 08:40 | Témata: Poradna Pioneer MVH-350BT

Ulozeni nastaveni?

Radio mam od vcera namontovane, vse ok. Poprve jsem vse nastavil a take v poradku. Ale jak sem pozdeji (cca 30min) prisel tak po zasunuti klicku radio opet napsalo Set off. Naladene frekvence pryc, hodiny pryc, jedine BT zustal funkce nastaven. Nema nekdo podobnou zkusenost a co delat aby vse zustalo ulozeno kdyz se vypina motor? Dekuji

  • Josef Krajc

    Josef Krajc

    1. března 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    problém spočívá v tom, že máte na vstupu do rádia přehozené vodiče (piny)
    v napěťové svorkovnici (ISO konektoru A) na pozicích 4 a 7 viz přiložený odkaz. Do rádia jsou vedeny dva vodiče s napětím, jeden přivádí trvalé napětí z baterie (ten právě slouží k trvalému uchování nastavených funkcí a druhý k provozu rádia přes klíček zapalování. Rádio je tedy možno používat jen po nastartování motoru (při zapnutém klíčku). Proto je Vašem případě potřeba na svorkovnici vzájemně zaměnit vodiče (piny 4 a 7) mezi sebou.
    To hravě zvládne každý autoelektrikář v servisu i kdokoli technicky zdatný. Pokud byste potřebovat moje informace doplnit, jsem ochoten Vám pomoci.
    Zdravím Vás. Kontakt: [email protected]

    http://www.kadett.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.