Poradna Pioneer MVH-1400UB

Autor: | Vloženo: 20.11.2012 000 20:36 | Témata: Poradna Pioneer MVH-1400UB

Jak vypnout demo

Dobry den chtel bych se zeptat jak se vypina demo na displeji

  • 20. listopadu 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    také jsem si nad tím delší dobu lámal hlavu. Ovládání Pioneerů je možná z prvu nepochopitelné, ale má svojí logiku.

    V návodu zalistujte na stranu 20, tam skoro úplně dole se schovává nadpis Počáteční nastavení. V kostce jde o toto: až budete mít rádio zapnuté, držte dlouze tlačítko SRC aby se vyplo. Tím že máte aktivní demo, rádio sice přestane hrát, ale nezhasne. Poté dlouze držte opět tlačítko SRC a to až do doby, než se na obrazovce objeví SET-UP, tedy nastavení.

    Pak si kolečkem vyberete DEMO (je to asi 9. volba) a stiskněte, tím se DEMO vypne. Zároveň s tím doporučuji zapnout funkci úspory energie (aby display pořád nesvítil), tato volba je ještě o kousek dál pod názvem PW SAVE. Můžete si také nastavit čas - volba CLOCK SET a jestli chcete, aby se čas zobrazoval, to je CLOCK. Ostatní nastavení jsou právě v návodu.

    Po dokončení nastavení stiskněte tlačítko zpět. Tím se přístroj opět vypne. Pokud máte PW SAVE, úplně zhasne (což považuji za výhodu). Zapnutí provedete krátkým stiskem tlačítka SRC.

    Zdeněk Kopš, Autodíly online
    http://www.autodily-online.cz/
    GSM: +420 722 534 802

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.