Poradna LG LCF600UR

Autor: | Vloženo: 23.03.2011 000 08:59 | Témata: Poradna LG LCF600UR

Ako ulozit naposledy prehrane?

Nazdar. Mam toto autoradio LG, som s nim nadmieru spokojny, vsetko je super, az na jeden maly detail, ktory mi uz robi neskutocne nervy a neviem si s nim poradit... Ked nastartujem auto, zapnem radio, tak mi automaticky hra od zaciatku vzdy vzdy vzdy a vzdy ta ista pesnicka ... No ja by som chcel, ako na vsetkych radiach, ktore som kedy vlastnil, aby hudba pokracovala v tom, co som pocuval naposledy a nie odznova vzdy ta ista pesnicka, Ide ma z toho slahnut.,..
Ak by mi niekto vedel poradit, ako nastavit aby hudba pokracovala v poslednej prehravanej hudbe, budem mu velmi vdacny... Som uz fakt zufaly. Prosim ak by to niekto vedel radsej mi pisnite na mail lebo tuto stranku ani neviem ako som nasiel popravde ;D Ak sa niekto taky najde tak diki moc vopred :)

  • paulobatistutta

    paulobatistutta

    31. března 2011

    Zkuste nejdříve pauzu - zastavit přehrávání. Potom tlačítkem vypnout - přidržet, až se autorádio vypne. Pak teprve vyjmout flashku a čelní panel. Po následném vsunutí čelního panelu zasunout flashku. Dlouhýn stisknutím (přidržením) tlačítka zapnout - zapnout přístroj. Pozor - ne tak, aby jste přepnul zdroj hudby. Pokud se zdroj hudby nezmění - naposled přehrávané flashky nebo cédéčka - např. příliš krátkým stiskem tlačítka zapnutí přístroje - měla by se přehrávat právě ta posledně hraná písnička znovuspuštěním tlačítka pause-play.

    Jestlí zapínáte přístroj stylem opakované stisknutí tlačítka zapnutí - objeví se na displeji - rádio -cd -USB ... nebo nějak tak podobně - pak se zvolené médium přehrává pochopitelně od začátku.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • stiNgy

      25. dubna 2011 - stiNgy

      to mi nepomohlo zistil som ze to je v kabloch... privod elektriny do autoradia sa tam prerusi ked zamknem central .. musim prehodit kable to je vsetko


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.