Poradna LG LCF600UR

Autor: | Vloženo: 24.12.2010 000 13:19 | Témata: Poradna LG LCF600UR

Dobry den,chtel bych se zeptat jestli se da zapojit zesilovac.dekuji

  • www.ahifi.cz

    www.ahifi.cz

    24. prosince 2010

    Dobrý den Vážený zákazníku, dle specifikace by rádio mělo mít výstupy na RCA, ale jelikož tuhle né moc kvalitní značku neprodáváme tak to nemohu potvrdit úplně na 100%. Dnes se dá koupirt například rádio Pioneer s USB pod 2000,- a nějak nechápu jak si může někdo koupit rádio LG, které má například oproti Pioneeru otřesný zvukový projev. Ing. Karel Šudák

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (4)
    • orgasmic

      2. ledna 2011 - orgasmic

      To je odpověď nezaujatého obchodníka. Kdyby jste tomu opravdu rozuměl, tak byste věděl, že strřeva bývají naprosto totožná, protože používají značky stejné licence na technologie.
      Dnes je úplně jedno, co člověk koupí. Třeba u Pioneer si pořád připlácíte jen za značku na úkor funkcím.

      Raději si koupím slušněji vybavené LG než naprostý low-end Pioneer ;)


    • www.ahifi.cz

      2. ledna 2011 - www.ahifi.cz

      Dobrý den Vážený zákazníku, máme na prodejně demopanel s 28 rádii a měly jsme možnost testovat i rádio značky LG a bohužel nemáte pravdu, že výrobci používají stejné technologie, LG mělo výrazně horší zvuk než byť základní Pioneer. Ing. Karel Šudák


    • Kubajsz

      3. ledna 2011 - Kubajsz

      A co dle Vas znamena horsi zvuk? Kdyby to mely zaznamenavat pristroje, tak bych byl ochoten souhlasit, ale nedokonaly sluch cloveka tezko neco pozna. Spise clovek rozpozna kvalitu reproduktoru, coz s novymi radii o stejnych parametrech bude tezko souviset :)


    • www.ahifi.cz

      3. ledna 2011 - www.ahifi.cz

      Vážený pane orgasmic, my rádia testujeme tak, že dáme dvě stejná CD do dvou různých rádií a přepínáme mezi nimi a pořád hrajeme na jedny a ty stejné reproduktory a ikdyž to očividně nerad slyšíte tak lidským uchem každý normální člověk pozná to, že rádia LG mají horší zvuk tzn. méně detailní výšky, zastřené střední pásmo a podstatně horší pásmo basové. LG je značka, která možná kopíruje design od Pioneeru, ale zvuk jako Pioneer rozhodně nemá. Ing. Karel Šudák


    • paulobatistutta

      22. března 2011 - paulobatistutta

      Už dle nicku je jasné, o koho jde. Ale pane www., tím jste se prozradil. Na Vaších stránkách nevidím značku LG. A je to jasné. Tvrdíte lži. LG je také značka. Sice jí neprodáváte, ale v mnoha směrech LG vždy v parametrech a schopnostech předstihlo Pioneer. Pioneer například ustoupil od vypalovaček DVD a na trhu blue-ray je vidět na vrcholu právě LG. Já mám v autě Pioneer a 4x 4 -pásmové repro. Basy super, ale autorádio je staré a stíhá jen do půlky volume, pak chrchlá. Napájení je silné, mám Nisana Terrano II tdi. Navíc nový Pioneer z těch levnějších - stejně neumí to, co nejdražší modely - vícepásmový equalizer - to je nádhera, to vím. Jelikož budu auto prodávat a nechce se mi vyndávat čtyřpásmové repra a uvádět tak auto do původního stavu, dám do toho LG LCF600UR a prodám auto dráž. A nezkoušejte klamat lidi tím, že levnější řady mají stejný zvuk. U všech značek platí, že zákazník který platí, je odměněn a který koupí levný model, trpí. Tak to je i u Pioneeru, Sony i LG. A LG LCF600UR patří k té vyšší řadě. Vím, že se to nedá srovnat s equalizérem Pioneeru za 8000Kč a výše, ale nedělejto to srovnání i vy. Model Pioneer má jiná střeva u dražší verze oproti levnější. Platí ale pravidlo, že LG v poslední době prodává výrobky naprosto totožné kvality s Pioneerm za poloviční cenu. Takže Pioneer za 4000 Kč se rovná LG za 2000 Kč. Ale kdybych si to kupoval pro sebe, šel bych jednoznačně po Pioneeru. Ale raději bych ještě připlatil. A v žádném případě nějaké Sony nebo Blaupunkt.


  • paulobatistutta

    paulobatistutta

    22. března 2011

    Vracím se zde. Zatím jako nespokojený zákazník. Obchoďák sliboval zboží do 24 h po objednání nebo do večera při objednání ráno. Zatím jen jeden email - připraveno k odeslání - a že přijde další email, kdy bude zboží doručeno. A nic. To není ze strany alzy fér jednání. Jestli se neozvou zítra ráno, objednávku zruším. Když neseženu LG LCF600UR, klidně koupím k velkému potěšení konkurence nějakého Pioneera. I když mne to vyjde o tisícovku dráž. O LG LCF600UR je asi velký zájem, ale to mne nezajímá. Slušností je se zákazníkem jednat. A nechovat se k němu, jako my by jsme tady byli pro ně. Naopak to, že na netu jsou lidé, kteří dělají pravý opak, jako pan Šudák. Všiml jsem si, že hodnotí tady hodněkrát veškeré LG. To asi svědčí o tom, že se o zákazníky stará lépe. Uvidím.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • paulobatistutta

      23. března 2011 - paulobatistutta

      Hned, jak jsem jim napsal stížnost, mi poslali číslo balíku. Je to na PPL, mám čekat od 8.00 - 18.00. Na stránkách PPL je největší pravděpodobnost doručení mezi 9.00 až 14.00 hod. Slibují, co nemohou dodržet. No jo, obchoďáky. Dá se to skousnout. ČR prostě navěky zůstane ČR. Ještě se ozvu a zhodnotím.


    • paulobatistutta

      23. března 2011 - paulobatistutta

      Nyní vše O.K. V mailu se omluvili. Pošta byla odeslána v termínu, jak slíbili - ale PPL to stejně zvorá a přijde to o den později. Bylo to blízko, ale mají mezisklad - sklad - a zase mezisklad. Alza tedy nemůže nikdy slib splnit. Ale rádio šlape nad očekávání. Design vynikající, USB reaguje okamžitě, display překvapil. Jednoduchý, ale tři naprosto přehledné řádky. Není sice grafický s nějakými hračičkami, ale tak praktický, že bych tomu nevěřil. Zvuk taky překvapil. Jak všichni říkají, Pioneer je nejlepší. Můj starý Pioneer se s tím nedá srovnat. Sedačky vibrují 2 krát více! Ale mám čtyři čtyřpásmáky Pioneer. Za tu cenu opravdu hodně muziky. LG dělá spokojené zákazníky jak v oblasti monitorů a mobilů, tak uspokojilo mne s autorádiem. Škoda, že to mám kvůli prodeji. Ale dám si tu práci a vrazím tam zpět toho Pioneera a staré repráky. Bude to piplačka, ale co je hezké a funguje podle mých představ, to si prostě nechám.
      Jen jsem si musel nacvičit ve tmě vyndávání tatranky. Ale po nácviku to je jednoduché. Dálkový ovladač je pěkný, ale zbytečný luxus. Ten kdo řídí, ten hraje a basta. Dokoupím si ovladač na volant a nikdo mi nebude přepínat! Technika jde kupředu razantními kroky a ceny jdou dolů. Teď vím, že už nebudu připlácet a vyhazovat peníze. Takže v tuto chvíli mám oproti Pioneeru 2000 v kapse a za dva roky po tom ani pes neštěkne.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.