Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Přidáno: včera, 08:50

Zakoupeno v tipa.eu

• Dobrá cena, přehledné ovládání
  • Trošku slabší tuner

Určitě doporučuji, je to dobré rádio za dobrou cenu

Sencor SCD 5355MR

Sencor SCD 5355MR

Googdoll Googdoll

Přidáno: 15. května 2012

Nedoporučuje produkt
  • možnost přehrávání z SD karty a z USB flash disku
  • cena
  • odhadem tak 10% funkčnost přehrávání z SD karty a USB disku
  • po pár sekundách přeskočí na jinou skladbu a
  • po pár sekundách přeskočí na jinou skladbu a
  • po pár sekundách přeskočí na jinou skladbu
  • FM radio taky nic moc-v porovnání se starším radiem, za který jsem ho měnil

jsem blb, který skočil na příznivou cenu za přístroj, který měl tolik funkcí (v tomto případě není funkce odvozena od slova fungovat)
určitě nedoporučuji!

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• výkon
  • ovládání
  • design
  • na displeji se objeví vždy jen číslo, i když mám číslo uložené.
  • Možná to lze nějak nastavit.

koupil jsem to hlavně kvůli funkci bluetooth, spárování s telefonem samsung naprosto v pohodě a mikrofon super a to mám kabrio, zatím si nikdo nestěžoval, že by mě neslyšel apod.

Pioneer DEH-1420UB

Pioneer DEH-1420UB

Ověřený zákazník Obchody24.cz Anonym

Přidáno: 14. května 2012

Zakoupeno v Obchody24.cz

Doporučuje produkt

Jednoduchá instalace, pěkný vzhled.

Sencor SCD-7405BMR

Sencor SCD-7405BMR

Tuli S Tuli S

• Veľmi som spokojný..
  • Sem tam mi blbne. 16Gb USB nenačíta mi všetky pesničky (je ich tam cca 10Gb a načíta asi iba 200) A v PC mi kľúč funguje bez problémov.

Neviem nájsť ako sa dá nastavovať hlasitosť pre SUBWOOFER a viem že tam tak možnosť je pretože sa mi taká možnosť už raz objavila na displeji ale viac krát som sa už k tomu dostať nevedel.

JVC KD-X30

JVC KD-X30

Ivi Landi Ivi Landi

Nedoporučuje produkt
  • Nemá odmímatelný čelní panel, nikdo nás neupozornil. Takže rádio vracíme.

Vzhledově krásný, pěkné odsvícení, přijatelná cena.
Zkušenost nemáme, po zjištění, že není odnímatelný přední panel, jsme rádio zpět zabalili a budem vracet prodejci.
Doporučuji tak někomu kdo garážuje auto, nebo se u nich v ulici nekrade vše co se vidí.
Příště i přes neochotu personálu, budu se ptát a chtít podrobný popis rádia a ne prodavače, co krčí rameny na názory.

ECG CD 150 U

ECG CD 150 U

Anonym Anonym

• Dobrý vzhled
  • Rychlý a pohodlný přístup k SD kartě
  • Mala tatranka
  • Malé tlačítka pro další a předchozí písničku

Rádio mám v autě už přes rok a pořád funguje na jedničku avšak dalším lidem bych ho nedoporučil.

Sony CDX-GT44Ui

Sony CDX-GT44Ui

Lukáš Svoboda Lukáš Svoboda

Přidáno: 12. května 2012

Doporučuje produkt
  • Parádní ovládání stejně, jako u předchozích modelů.
  • Slušná orientace.
  • Kvalitní zvuk.
  • Extra příjem pro vyhledávání rádio stanic.
  • Bez problému.

Rádio doporučuji. Super ovládání a přehlednost.
Spokojenost.

Alpine CDE-133BT

Alpine CDE-133BT

Ověřený zákazník AUTOHIFI - HFC servis jan Novotný

Přidáno: 12. května 2012

Zakoupeno v AUTOHIFI - HFC servis

Doporučuje produkt
  • mnoho funkcí za málo peněz,
  • nastavení zvuku. barevného podsvícení přesně podle potřeb mnoho ovladácích prvků
  • intuitivní ovládání .
  • výborná komunikace s mob. telefonem
  • menu neobsahuje češtinu.
  • v příbalu není redukce na anténu pro koncernové vozy

opravdu kvalitní výrobek vřele doporučuji, HF- parot. pracuje spolehlivě. volaná čísla - přijaté hovory a telefonní seznam vše přehledně na displeji

LG LCS710BR

LG LCS710BR

prdlajs prdlajs

Přidáno: 9. května 2012

• hraje
  • nedostatečná specifikace od LG - nenačte 8 GB USB flash, v návodu ani ve specifikaci ani zmínka o nějakých omezeních

Pokud chcete využívat SD karty nebo USB médium, pak radím předem vyzkoušet. Jestli předchozímu recenzentovi chodí 16 GB SD karta tak má pěkné štěstí, docela by mě zajímal přesný typ karty, která v tomto rádiu funguje.
Po zasunutí 8GB flash paměti rádio napíše ERROR1 - co to znamená se ale nikde nedozvíte, ani v manuálu, ani na webu.
Dotaz na technickou podporu byl sice zodpovězen rychle a kvalitně, nicméně obsah mě nepotěšil.
Odpověď od podpory LG: "ERROR1 znamená, že do USB konektoru byl vložen disk s příliš velkou kapacitou. Maximálná podporovaná kapacita flash disku je 2 GB, flash disk musí být naformátován FAT16/FAT32. Maximální kapacita SD/SDHC karty je 2 GB."

Pokud bych toto věděl předem, v žádné případě bych si toto rádio nekoupil. Neuvedení takto zásadního omezení beru od LG jako velkou chybu a trochu podraz na zákazníky.

Za sebe nemohu toto rádio doporučit.

Jelínek

Pioneer DEH-8400BT

Pioneer DEH-8400BT

Ověřený zákazník Ahifi Pavel

Přidáno: 9. května 2012

Doporučuje produkt
  • kvalitní zvuk, možnost širkoého nastavení zvuku, design, technická vybavenost
  • ovládání (dá se zvyknout), zadní USB vstup

Vynikající autorádio s neskutečným zvukem. Z obyčejných starých reproduktorů vykouzlí krásné basy i výšky. Toto rádio je v každém ohledu perfektní. Výtku mám pouze k ovládání, kdy jsem chtěl pčepnout na další skladbu ale nechtěně jsem zvýšil i hlasitost. Zadní USB není zase špatná myšlenka, ale pro někoho to prostě není to pravé (je zde i slot pro paměťovou kartu takže si každý připojí své zařízení i přes BT)

Milion G2217

Milion G2217

Leoš Váleček Leoš Váleček

Přidáno: 8. května 2012

Nedoporučuje produkt
  • cena, vše v jednom (přehrávání z USB, SD karty atd)
  • hezké promo na webu u prodejců
  • 1) rádio jsem chtěl pro VW Multivan, dokoupil jsem redukční ISI rámeček, ale i přes to jde vidět, že rádio moc nepasuje - dost blbě to vypadá (ale to je daň za neorigo rádio)
  • 4) propojení autorádia s ovládáním na volantu - no tak to je přátelé věc, do kteé se sami ani raději nepouštějte, je to věc na profi servis
  • 2) obtížně jde odejmout hlavní panel ... po 2-3 pokusech máte pocit, že soudruzi v Číně udělali někde konstrukční chybu a pomalu tak panel skoro páčíte aniž by jste vůbec chtěli ..... po 3tím pokusu jsem to vzdal a panel už nesundaval
  • 3) po měsíci provozu ve VW Multivan přestalo fungovat vysouvání CD/DVD a hlavní panel se tak přestal vracet do původní polohy (když jsem chtěl vyndat CD/DVD, tak se panel sesune, ale poté už se zpět nevrátí). Rádio jsem chtěl reklamovat u prodejce TOPHIFI.cz - jenže ten ukončil působnost.

Dávám 20% hodnocení. Rádio sice má plno funkcí, na webu se tváří jako profi produkt - dobré PR, ale od rozbalení krabice jde jasně vidět produkce "MADE IN CHINA" - tedy, kvalita "na oko". Výrobce nebo pochybní prodejci mají jasnou strategii - prodat levněji než konkurence (už ne za hodně málo, což skoro 9.000 Kč rozhodně není), ale když se něco pokazí, tak máš zákazníku smůlu, protože sehnat pozáruční servis na tento typ je velice problematická záležitost.

Jinak už když jsem se rozhodl v roce 2011 pro nákup tohoto autorádia, tak mě zarazilo, že v USA stojí tahle věc pouhých cca 180 dolarů (s dopravou do ČR max 4.500 Kč). Nekoupil jsem to tam, protože jsem se bál případné reklamace - no a vidíte, bál jsem se úplně zbytečně :-), protože ta se v ČR taky extra neřeší. Rozdíl v nákupu tady a v USA je tedy skoro 50% ceny - a určitě člověk obětuje 4500 Kč než skoro 9000 Kč ... když už tedy člověk musí.

Rada pro příště nebo pro lidi, kteří jsou na vážkách a nechtějí dbát této zkušenosti ... nedejte na hezké obrázky na netu, produkt je na oko HUJ, ale skutečnost je pěkný FUJ.

Udělejte to co já udělám teď .... raději si kupte rádio od renomované značky KENWOOD, PIONEER, ALPINE a NO NAME značku už nikdy více.

Kenwood KDC-316UR

Kenwood KDC-316UR

Ověřený zákazník Ahifi zouzek

Přidáno: 6. května 2012

Doporučuje produkt
  • Kvalitní rádio za dobrou cenu perfektní ozvučení
  • nic jsem za tu cenu nenašel

Velmi dobré radio osvědčené kvality za ještě lepší peníz,dal jsem na rady recenzí ,co se kvalit Kenwoodu týká nemůžu vytknout nic.Hraje na originální reproduktory a rozdíl o proti originálnímu rádiu je obrovský....

Ověřený zákazník Ahifi Anonym

Přidáno: 6. května 2012

(naposledy upraveno 6. května 2012)

Spokojenost

Hanssen 9016

Hanssen 9016

Ověřený zákazník LevnéAlarmy.cz LK

Přidáno: 4. května 2012

Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz

• cena
  • dálkový ovladač (pro cestující na zadním sedadle)
  • kryt USB a SD karty
  • nezobrazuje se název naladěné stanice

Jednoduché rádio za dobrou cenu.
Po prvním použití upadl magnet držící kryt USB a SD karty zavřený (stačí přilepit zpět - pozor na polaritu magnetu).

Pioneer AVH-6300BT

Pioneer AVH-6300BT

miro miro

Přidáno: 2. května 2012

Doporučuje produkt
  • podla mna je to momentalne najlepšie
  • škoda že nieje dialkove,a vstavana GPS

rozhodoval som sa medzi Alpine a Pioneer a vyhral Pioneer...no nebanujem,kupil by som si ho znovu.

Kenwood KDC-BT92SD

Kenwood KDC-BT92SD

Ověřený zákazník Ahifi Anonym

Přidáno: 2. května 2012

Doporučuje produkt
  • Luksusní jsou aplikace přes bluetooth vše funguje jak má.
  • 4V na výstupech jsem nepoznal jinak ok.

Jinak ok.

Alpine CDE-120R

Alpine CDE-120R

Alena Alena

Doporučuje produkt
  • tak ja som baba,dufam že to rádio je naozaj tak dobré predtýždnom som predala asi pol ročné rádio,ulakomila som sa na cenu,myslela som si že bude dobré ale som sa mýlila,a ešte ako ,nič sa na nom nedalo nastavit!bolo to neaké veovision asi poliaci,tak si dajte pozor na lacné rádia,ja som sa ponaučila.tak som sa rozhodla pre JEDINE ALPINE!!! vyhráva vo všetkých testoch,teda čo som čítala na nete.presne takéto rádio potrebujem,v danej cenovej relácii nenájdete asi nič lepšie.pekný dizajn jednoduché ovládanie ,cd,usb a vraj najlepší hudobný výkon tak uvidíme.
  • zatiaľ nič

tak do 100 eur určite nič lepšie nenájdete.

Ověřený zákazník Ahifi Achmed

Doporučuje produkt
  • Skvělý zvuk, změna barev, jednoduché ovládání
  • zatím žádné

Všem doporučuji za ty peníze dostane člověk přesně to co potřebuje. Autorádio skvěle vypadá a potěší i změna podsvětlení a můžete si jí nastavit jak se vám íbí nebo jak se Vám hodí ke zbytku interiéru a když Vás omrzí prostě to jednoduše změníte. A ani nemusím zmoňovat skvělý zvuk které rádio vydává........

Pioneer MVH-1400UB

Pioneer MVH-1400UB